Bostik Badlaken - KL Actie Mooi Weer Zomer 2021.png

 

 

Ben jij ook zo toe aan het strand na je kit klus?

Het mooie warme weer is volop terug in Nederland en de rest van Europa. Ben jij ook zo toe aan het strand na je kit klus? Met kittenenlijmen.nl bereid jij je helemaal voor op je dagje zand: bij je bestelling in onze webshop krijg je een gratis Bostik badlaken cadeau. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken in je tuin of om op te picknicken. Wees er snel bij, want op is op. Tot zo op kittenenlijmen.nl!

 

Hoe ontvang je de gratis Bostik strandlaken?

Bij je bestelling in onze webshop krijg je een gratis Bostik badlaken cadeau. Deze wordt automatisch mee geleverd bij je online bestelling en is niet zichtbaar in je winkelmandje. Looptijd: 21-06-2021 t/m  31-08-2021 OP=OP. 

 

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor particuliere en zakelijke klanten.

  • Voor deze actie geldt: op=op.

  • Looptijd: 21-06-2021 t/m 31-08-2021. OP = OP.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met de gratis test koker Ottocoll M550 HiTack.

 

Heb je nog vragen over de actie gratis Bostik strandlaken

Neem dan contact op met de klantenservice. Kitten en lijmen helpt je graag!

Over Kittenenlijmen.nl

Bij Kittenenlijmen.nl kunt u veilig een eenvoudig professionele kitten en lijmen bestellen. Voor vele sectoren zoals de bouw- industrie maar ook hoveniers, tegel- en consumentensector. Het gehele assortiment staat overzichtelijk in onze webshop. Voor de meeste artikelen in onze webshop geldt, voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Heeft u hulp of advies nodig? Onze specialisten staan iedere werkdag voor u klaar per telefoon, e-mail en chat..