Uw gegevens
Bostik

Bostik Ardaflex Light hoog flexibele, lichtgewicht lijm 18 kg zak

€43,85per stuk (€53,06 Incl. btw)
op bestelling
Na toevoeging van water een hydraulisch uithardende, hoog flexibele dunbedmortel met een hoge aanvangshechting en universele toepassingsmogelijkheden.... Meer informatie
Hulp of advies nodig? Kom met ons in contact!
Omschrijving Bostik Ardaflex Light hoog flexibele, lichtgewicht lijm 18 kg zak

Ardaflex Light is na toevoeging van water een hydraulisch uithardende, hoog flexibele dunbedmortel met een hoge aanvangshechting en universele toepassingsmogelijkheden. De mortel is door de toevoeging van lichte vulstoffen geringer in verbruik en heeft hierdoor extreem gemakkelijke verwerkingseigenschappen ten opzichte van andere dunbedmortels. De afgebonden lijmmortel is duurzaam bestand tegen vocht, vorstbestendig en hoog vervormbaar. Ardaflex Light voldoet aan de eisen C2 TE - S1 volgens EN 12004 / 12002.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • Extreem makkelijk te verwerken
  • Hoge standvastheid
  • Voor binnen, buiten en op vloerverwarming
  • Gering verbruik

Toepassingen

Ardaflex Light is geschikt voor het lijmen van keramische wand- en vloertegels, vooral porcellanato grès, glas- en porseleinmozaïek binnen en buiten. Ook geschikt voor vloerverwarming. Verder kunnen niet verkleuringsgevoelige natuur- en kunststeenplaten met Ardaflex Light worden gelijmd. In geval van twijfel raden wij een proefverlijming aan. Lichte en doorschijnende natuursteensoorten kunnen met Ardaflex Marmor Fast worden gelijmd.