Uw gegevens
Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bostik Ardagrip Classic hechtingsverbeteraar 1 kg flacon / 5 en 10 kg jerrycan

Bostik Ardagrip Classic hechtingsverbeteraar 1 kg flacon / 5 en 10 kg jerrycan

€14,27
Excl. btw
(€17,27 Incl. btw)
Gebruiksklaar voorbehandelingsmiddel voor poreuze, zuigende ondergronden. Voor binnen- en buitentoepassingen. Voorbehandelingsmiddel voorafgaand aan het afdichten, egaliseren en verlijmen met Bostik producten.
Professionele kit en lijm voordelig en snel besteld via www.kittenenlijmen.nl.
 • Topkwaliteit voor de scherpste prijs!
  Bestel uw producten voordelig en snel in onze webshop.
 • Snelle levering met DHL
  Op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, de volgende werkdag bezorgd!
 • Betalen op rekening
  Mogelijk voor vaste klanten
 • Betrouwbare en snelle leveringen
  Kies flexibel uw afhaalpunt of alternatief leveradres.
Beschrijving

Ardagrip Classic is een gebruiksklaar voorbehandelingsmiddel voor poreuze, zuigende ondergronden. Geschikt voor binnen- en voor buitentoepassingen. Ardagrip Classic wordt gebruikt als voorbehandeling voorafgaand aan het afdichten, egaliseren en verlijmen met Bostik producten. Het is eenvoudig met een kwast/roller aan te brengen en hoeft niet verdund te worden. Vochtgevoelige ondergronden worden beschermd en de zuigkracht wordt verminderd. Met Ardagrip Classic bereikt men een betere hechting op poreuze, zuigende ondergronden. Ardagrip Classic is oplosmiddelvrij en praktisch reukloos en daarmee ook te gebruiken in kleine eventueel gesloten ruimten.

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Oplosmiddelvrij
 • Gebruiksklaar
 • Geschikt voor vloerverwarming, binnen en buiten,
  wand en vloer en natte ruimten

[[--SPLIT--]] 

Ardagrip Classic is geschikt als voorbehandeling op poreuze, zuigende ondergronden.

 • Geschikt als hechtverbeteraar voor egaliseermiddelen en tegellijmen.
 • Praktisch reukloos.
 • Geschikt voor zuigende ondergronden.

VERWERKING

Ondergrond: De ondergrond moet vooral vast, schoon, blijvend droog en vrij van scheidingslagen en reinigingsmiddelen zijn. Oude wateroplosbare lijmresten volledig verwijderen. Oude watervaste lijmresten zoveel mogelijk mechanisch verwijderen. Aanbrengen: Ardagrip Classic vóór gebruik goed doorroeren/schudden. Daarna met een kwast/roller kruiselings, gelijkmatig aanbrengen. Eén dunne laag volstaat in de meeste gevallen. Plasvorming vermijden. Voorwerpen met gevoelige oppervlakken of bestaande werkvloeren eventueel afdekken. Na het drogen kan begonnen worden met verlijmen, egaliseren of afdichten. Reinigen van het gereedschap: Gereedschap direct na gebruik met water reinigen.

OPSLAG EN STABILITEIT

In ongeopende, originele verpakking minstens 6 maanden houdbaar. Koel en droog bewaren. Ardagrip Classic is niet vorstgevoelig. Bevroren Ardagrip Classicvoorzichtig verwarmen en goed doorroeren/schudden

[[--SPLIT--]]