Vlaggendrager

Vlaggendrager

Remco Rorije is de ambassadeur van Kittenenlijmen.nl. Als vlaggendrager is hij hét gezicht voor ons merk. Maar hij is meer dan dat. Remco is onze accountmanager.

Even voorstellen: Remco Rorije

Remco Rorije is de ambassadeur van Kittenenlijmen.nl. Als vlaggendrager is hij hét gezicht voor ons merk. Maar hij is meer dan dat. Remco is onze accountmanager. Geen werkdag is voor hem hetzelfde. Van het werven van nieuwe klanten tot het bezoeken van (nieuwe) klanten; het is allemaal aan hem besteed.

 

 

Waarom deze stap?

Maar waarom komt dit bij Remco te liggen? Dat is voor ons een logische keuze geweest. Remco is een echt ‘mensenmens’. Hij voelt zich als een vis in het water bij (nieuwe) klanten en leert hen graag kennen. Mensen omschrijven hem als sociaal en prettig om mee om te gaan. Voor Kittenenlijmen.nl is dit een prachtig moment om een stap hogerop te zetten en om ons netwerk uit te breiden, want we willen graag zoveel mogelijk mensen helpen bij hun vraag naar kitten, lijmen, gereedschappen en meer. We zijn erg blij en trots dat Remco als accountmanager bij Kittenenlijmen.nl aan de slag gaat en ons hierbij gaat helpen.

 

 

Langsgaan bij klanten?

U kunt op onze webshop vrijwel alles vinden wat u nodig heeft voor uw klussen, maar écht contact hebben met iemand van het bedrijf kan natuurlijk niet achterblijven. Remco staat voor u klaar. Hij overlegt met u als u vragen heeft, geeft advies en luistert als u iets wilt delen. En hij is benieuwd naar uw ervaringen op het gebied van kitten en lijmen. Remco is daadwerkelijk geïnteresseerd in u en uw verhalen. In onze ogen is dit een voortreffelijke basis voor een langere klantrelatie met u.

 

 

Leer Remco kennen

Remco Rorije is 28 jaar oud. Hij is een echte aanpakker; hij leert graag nieuwe dingen en zit niet vaak stil. Remco draait al een tijd mee in de kitwereld en heeft hiervoor zelfs extra kennis opgedaan bij een kittraining. Voor een grap en een grol draait Remco zijn hand niet om. Hij houdt van een lolletje. Zijn kracht ligt in het feit dat hij dicht bij zichzelf blijft, dat maakt Remco zo’n fijne persoon om mee samen te werken. Hij is integer, staat voor iedereen klaar en zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer en daarbuiten. En wat Remco in zijn vrije tijd doet? Hij is fervent kickboks-liefhebber. Kickboksen doet hij zelf ook graag. Dit geeft hem enorm veel energie en het geeft hem de kans om zijn hoofd even leeg te maken. Zo kan hij daarna weer volle bak aan de slag voor u met Kittenenlijmen.nl!

 

 

Wanneer is de functie voor Remco geslaagd?

Remco hecht waarde aan contact met zijn klanten. Wanneer er een goede band is ontstaan is Remco in zijn element. Hij is enorm gemotiveerd om het beste in zichzelf en in anderen naar boven te halen en hij hoopt dat mensen dat ook terugzien in zijn functie als accountmanager. Remco behandelt niemand als een nummertje.

 

 

Hoe kunnen bedrijven met Remco in contact komen?

Met Remco in contact komen kan heel gemakkelijk. Zo is hij telefonisch bereikbaar op 0517 - 745 080, leest hij de mail van [email protected] en is hij te bereiken via de chat-applicatie op Kittenenlijmen.nl. Stel je vraag of deel je ervaring met Remco, hij staat voor je klaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.