Uw gegevens
Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bostiktop Foam 800 ml bus

Bostiktop Foam 800 ml bus

€17,39
Excl. btw
(€21,04 Incl. btw)
1-component polyurethaan montageschuim met een geringe opschuiming. Direct gebruiksklaar en geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten op geprofileerde Sendzimir verzinkt stalen dakplaten.
Professionele kit en lijm voordelig besteld via.
 • Topkwaliteit voor een scherpe prijs
  Bestel uw artikelen gemakkelijk en voordelig in onze shop.
 • Snelle levertijden
  Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
 • Betalen op rekening
  Mogelijk voor vaste klanten
 • Betrouwbare leveringen
  Kies flexibel uw afhaalpunt of alternatief leveradres.
Beschrijving
Eigenschappen
Documenten

Bostiktop Foam is een 1-component polyurethaan montageschuim met een geringe opschuiming. Bostiktop Foam is na uitharding onoplosbaar, waterbestendig, rottingsvrij en heeft een fijncellige structuur.

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Tijdsbesparende verwerking
 • Eenvoudig te verwerken met doseerpistool
 • Sterke verbinding na korte droogtijd
 • Nivelleert oneffenheden in de ondergrond
 • Goede hechting op diverse ondergronden

TOEPASSINGEN

Bostiktop Foam is bestemd voor het verlijmen van isolatieplaten zoals polystyreen, PUR, PIR, fenol, minerale wol en overige aluminium of glasvlies gecacheerde platen op daken en wanden en voor het vullen van voegen tussen de isolatiepanelen. Goede hechting op zuigende en nietzuigende ondergronden zoals: (gas)beton, hout, OSB, metselwerk, mortels, metalen, gipskarton en verouderde gemineraliseerde bitumen dakbanen (mits minerale laag goed vastzit), dakplaten en profielen. Slechte hechting op ‘naakt’ bitumen. De hechting is afhankelijk van een eventuele cachering op de lijmzijde van de plaat. Neem bij twijfel over geschiktheid van het te verlijmen isolatiemateriaal contact op met Bostik of de leverancier van het isolatiemateriaal.

Bostiktop Foam is direct gebruiksklaar en geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten op geprofileerde Sendzimir verzinkt stalen dakplaten. Werken met Bostiktop Foam maakt mechanische bevestiging overbodig. Koude bruggen worden daardoor voorkomen, doordat er geen sprake is van perforatie van het isolatiemateriaal of de ondergrond.