Klantenservice
0
Sluiten

  Bostik Isol-Tack

  11,49Excl. btw
  Snelle verlijming van met glasvlies en aluminiumfolie gecacheerde kunststof isolatieplaten op o.a. beton, spaanplaat, stucwerk, hout, gelakt hout en multiplex in o.a. plafondtoepassingen bij parkeergarages en betonnen plafonds, op schuine dakopstanden, op... Toon meer
  2 variaties Wit 290ml koker
  Volume voordeel Geniet van deze geweldige kortingsdeals
  • -10% Order 6 voor slechts 10,34 per stuk
  • -25% Order 12 voor slechts 8,62 per stuk
  • Op werkdagen besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 99,-
  • Groot assortiment, voordelig geprijsd
  • Klantbeoordeling 9,2

  Productomschrijving

  De Bostik Isoltack is een speciale 1-component, elastische isolatielijm op basis van SMP (silylmodified polymer). Deze lijm heeft een bijzonder hoge aanvangshechting. Isoltack is bij uitstek geschikt voor de montage van de meeste met glasvlies en aluminiumfolie gecacheerde kunststof isolatieplaten van o.a. Kingspan Kooltherm isolatieplaten K3, K10, K12, K15, K17 en K118 en algemeen verkrijgbare, eveneens gecacheerde isolatieplaten op basis van PUR, PIR, Resolschuim, EPS en XPS op vrijwel alle gebruikelijke bouwondergronden.

   

  • Hoge aanvangshechting
  • Veilige verlijming door snelle sterkteopbouw en snelle uitharding
  • Klemmen of stempelen in de meeste gevallen niet nodig
  • Praktisch geurloos
  • Driehoekril, zakt niet uit
  • Bevat geen oplosmiddelen, isocyanaten, siliconen of PVC
  • Geen hechting op PE, PP, Teflon en siliconen
  • Verbruik: met één patroon kan men 3 isolatieplaten van 60x120 cm lijmen
  Snelle verlijming van met glasvlies en aluminiumfolie gecacheerde kunststof isolatieplaten op o.a. beton, spaanplaat, stucwerk, hout, gelakt hout en multiplex in o.a. plafondtoepassingen bij parkeergarages en betonnen plafonds, op schuine dakopstanden, op wanden en zolderingen.
   

  GEBRUIK

  Ondergrond:
  Ondergronden dienen droog, vlak en voldoende vast te zijn en vrij van losse delen. Ondergronden eventueel uitvlakken met een goede kwaliteit plamuur. Ook moeten de ondergronden stof- en vetvrij zijn. Op slecht gestructureerde ondergronden zoals bros pleisterwerk zal de lijm sterker zijn dan de ondergrond. In die situaties kan het nodig zijn een verstevigende primer of hechtgrond aan te brengen, de slechte ondergrond te vernieuwen, of verticaal een dun latwerk (onderlinge lat-afstand ca. 35 cm) op de ondergrond te schroeven. Voor een optimale hechting op voldoende stevige maar poreuze, minerale ondergronden maakt men gebruik van Primer MSP op de lijmplaatsen. Op isolatieplaten welke niet met glasvlies of aluminium zijn gecacheerd wordt aangeraden een hechtproef uit te voeren.

  Aanbrengen:
  Snijd het kapje af net boven de schroefdraad van de patroon en schroef de speciale driehoektuit op de patroon. Zet de tuit met de punt haaks op de lijmzijde van de isolatieplaat. Tijdens het uitspuiten ontstaat nu een driehoeksvormige lijmril van 9x9 mm. Positioneer na het aanbrengen van de lijmrillen de isolatieplaat binnen 10 minuten op de ondergrond en druk de plaat handmatig stevig aan eventueel met een aandrukspaan met schuimpad. De lijmnaad dient een dikte van 2 mm te hebben. Kleine correcties zijn binnen 8 minuten nog mogelijk. Afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid is Isoltack na 24-48 uur voldoende uitgehard om de platen verder af te werken met bijvoorbeeld behang, kitnaden, pleisterwerk e.d.

  Reiniging:
  Verse lijmresten kan men van gereedschappen verwijderen met Bostik Liquid 1.
  Uitgeharde lijm kan enkel mechanisch worden verwijderd.

  TECHNICAL DATA SHEETS  Gerelateerde producten

  Stone primer
  Stone primer
  40,79Excl. btw
  Stone Primer Plus
  Stone Primer Plus
  62,77Excl. btw
  Bostik Isol-Tack
  11,49
  Excl. btw
  Bostik Isol-Tack
  Wit 290ml koker
  Toevoegen aan winkelwagen
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »