Klantenservice
0
Sluiten

  Kitzeep Wet Scrub Wipes bus 100 wipes

  13,09Excl. btw
  Kitzeep Wipes reinigingsdoeken zijn ideaal voor iedereen die onderweg is en die geen directe beschikbaarheid heeft tot zeep en water. Kitzeep Wipes zijn uitermate geschikt om je handen schoon te maken van olie, vet en smeer.... Toon meer
  Volume voordeel Geniet van deze geweldige kortingsdeals
  • -20% Order 8 voor slechts 10,47 per stuk
  • -30% Order 16 voor slechts 9,16 per stuk
  • -35% Order 32 voor slechts 8,51 per stuk
  • Op werkdagen besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 99,-
  • Groot assortiment, voordelig geprijsd
  • Klantbeoordeling 9,2

  Productomschrijving

  Toepassing 

  Kitzeep Orange Scrup Wipes reinigingsdoeken zijn ideaal voor iedereen die onderweg is en die geen directe beschikbaarheid heeft tot zeep en water. Kitzeep Wipes zijn uitermate geschikt om je handen schoon te maken van olie, vet en smeer of zelfs niet uitgeharde verf of lijm. Bovendien kunnen de wet wipes ook gebruikt worden voor gereedschappen en machines. Deze viscose doek is gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en is gevaren symbolenvrij.

   

  Gebruiksaanwijzing 

  Trek het eerste reinigingsdoekje uit het midden van de rol door de opening van de deksel. Trek vervolgens een reinigingsdoekje uit de verpakking en scheur deze af. Na gebruik de verpakking weer sluiten om uitdroging te voorkomen. Voor een optimaal resultaat verwijdert u de niet uitgeharde inkt, verf, lijm of kit direct. Product vooraf op het oppervlak testen. Gooi de Kitzeep Wipes reinigingsdoeken weg met het restafval. niet in het toilet gooien. 

   

  Veiligheid 

  Opslaan op een afgesloten plaats buiten het berik van kinderen. Vermijd contact met ogen en beschadigde huid. Bij direct contact met de ogen dient men voorzichtig de ogen uit te spoelen met schoon water, dit gedurende aantal minuten, zo nodig contactlenzen verwijderen, indien mogelijk ogen blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen. 

   

  Houdbaarheid

  In originele ongeopende verpakking, tussen +5°C en +25°C onder droge omstandigheden, minstens 36 maanden houdbaar na productie datum. 

  Kitzeep Wet Scrub Wipes bus 100 wipes
  13,09
  Excl. btw
  Kitzeep Wet Scrub Wipes bus 100 wipes
  Kitzeep Wet Scrub Wipes bus 100 wipes
  Toevoegen aan winkelwagen
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »