Luchtdicht bouwen

Bostik
Aquablocker
Universeel, emissiearm, laag visceus en hoog elastisch afdichtingsmiddel geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken.
€7,78 Excl. btw
(€9,41 Incl. btw)
Bostik
Batuband
Zelfklevende 1,2 mm dikke, bitumineuze afdichtingsband, voorzien van een speciaal behandelde aluminiumfolie, UV-bestendig en heeft een goede mechanische duurzaamheid.
€14,60 Excl. btw
(€17,67 Incl. btw)
Bostik
EPDM Adhesive & Sealant
Neutrale daklijmkit op basis van Silyl Modified Polymer (SMP). Kit voor het afdichten van dakrandafwerkingen, naadverbindingen, aluminium daktrimmen en het verlijmen van overlappingen en EPDM- herstellingen.
€10,80 Excl. btw
(€13,07 Incl. btw)
Bostik
Aquablocker Liquid
Zelfnivellerende AquaBlocker voor horizontale oppervlakten geschikt als waterkerende laag in o.a. kelderwanden, betonfunderingen, betondaken en hoekafdichtingen.
€218,67 Excl. btw
(€264,59 Incl. btw)
Bostik
Aquablocker Vlies
Polyester weefsel voor de versterking van Aquablocker en Aquablocker Liquid voor zware belastingen van niet-drukkend water onder hoge belasting.
€333,96 Excl. btw
(€404,09 Incl. btw)
Bostik
Folienkleber
Veelzijdig toepasbare één component dispersiehechtlijm met een goed standvermogen voor het verlijmen van universele bouwfolies op elkaar en op een bouwdeel, evenals op andere folies die in de bouw worden gebruikt.
€8,21 Excl. btw
(€9,93 Incl. btw)
Bostik
ElastoRoof LF
Oplosmiddelvrije, elastoplastische dispersie afdichtingskit op basis van gemodificeerd bitumen.
€6,42 Excl. btw
(€7,77 Incl. btw)
Bostik
Ardalan Aqua
Cementgebonden kunstharsveredeld egaliseermiddel. Door toevoeging van kwartszand is het ook geschikt voor het uitvlakken van ondergronden met een hoogteverschil.
€60,93 Excl. btw
(€73,73 Incl. btw)