Hout kit

Heb jij een klus voor de boeg waarvoor jij hout kit nodig hebt? Dan kan Kittenenlijmen.nl jou verder helpen. Bij ons vind je een breed assortiment van de hoogwaardige merken Otto Chemie en Frencken. De producten zijn breed inzetbaar en zeer weerbestendig. Kit voor hout is toepasbaar binnen de montagetechniek, bouw en industrie. Er is dus altijd een geschikte hout kit voor jou te vinden. Ben je benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan snel deze pagina!

Alles over Hout kit

Groot assortiment van verschillende hout kitten

Bij Kittenlijmen.nl zit je goed als kit voor houtbewerking wilt kopen. De hout kit uit onze webshop is onder andere geschikt voor houtsoorten zoals Siberisch lariks, Meranti red, Merbau, Oregon Pine, Vuren/Grenen, Moabi, White Seraya en nog veel meer. Wil je precies weten welke hout kit het beste voor jouw klus geschikt is? Bekijk dan de productinformatie die bij de hout kit staat of neem contact op met één van onze medewerkers.

Hout kit kopen bij Kittenenlijmen.nl

Ben je op zoek naar lijm en kit voor hout. Dan ben je bij Kittenenlijmen.nl aan het juiste adres. De kit voor hout binnen ons assortiment is uiteenlopend. Daardoor weet je wellicht niet precies voor welke kit voor houtbewerking jij nodig hebt. Het merk Otto Chemie biedt bijvoorbeeld een vloeibare polyurethaan lijm die enorm weerbestendig is. Deze lijm is uitermate geschikt voor professioneel gebruik. De hout kit van Frecken is toepasbaar voor diverse niet dragende constructie verbindingen zoals sterk belastende houten deuren, ramen, gevelbetimmeringen. Daarnaast ook voor hout in combinatie met metalen zoals aluminium, RVS of verzinkt staal, beton, gipskarton, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim. De constructielijm is niet geschikt voor PE, PP en PTFE en aanverwante kunststoffen. Heb je de gewenste hout kitten gevonden? Bestel ze dan meteen via onze webshop. Heb je als particulier voor 23:59 uur bij ons bestelt? Dan leveren wij jouw kit voor houtbewerking/ tegen houtrot al de volgende dag. Zakelijke bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst zijn worden de volgende dag bij jou geleverd.

Vragen

Twijfel je nog welke hout kit jij het beste kunt gebruiken of wil je meer te weten komen over onze producten? Dan adviseren onze deskundige medewerkers jou graag. Wij staan op werkdagen tussen 8:30 uur en 16:00 uur voor je klaar om je verder te helpen. Ook met vragen over jouw bestelling en de levering van jouw producten kun je bij onze klantenservice terecht.