Steenlijm / pistoollijm

Als je op zoek bent naar een pur steenlijm dan ben je bij Kittenenlijmen.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uiteenlopend aanbod pur steenlijmen voor een scherpe prijs. Met onze producten kun je elke afdichtingsklus optimaal afweken. Ben je benieuwd naar het aanbod pur steenlijm? Bekijk dan snel deze pagina!

€20,95 (€25,35 Incl. btw)
Bostik Steenlijm PU

Alles over Steenlijm / pistoollijm

Professionele steen purschuim

Vraag je je op dit moment nog af waar je de pur steenlijm allemaal voor kunt gebruiken? Dan helpen wij je graag verder. In feite wordt pur steenlijm gebruikt voor het afdichten van naden en voegen. Vooral in de tegeltechniek branche en hoveniers passen de pur steenlijm veelvuldig toe bij hun bouwprojecten. De meeste pur steenlijmen zijn geschikt voor binnen en buiten, omdat het product weerbestendig is.

Mocht je nog meer informatie willen over een bepaald product, dan staat er bij elke pur steenlijm binnen ons assortiment een handige beschrijving. Heb je nog steeds niet de informatie verkregen waar je naar op zoek bent? Wellicht kunnen onze deskundige medewerkers dan verder helpen. Aarzel dus niet om contact met de klantenservice op te nemen als je een belangrijke vraag hebt.

Verschillende soorten steenlijm van het merk Bostik

Ben je van plan de Bostik hoveniers steenlijm in poedervorm te gebruiken? Deze droge mortel op cementbasis is geschikt voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten. Daardoor is het eenvoudig te verwerken en zorg je voor een secure afwerking.

De Bostik hoveniers steenlijm PU is een hoogwaardige gebruiksklare 1-component polyurethaanlijm voor het verlijmen van diverse steensoorten. De hoogwaardige kant-en-klare steenlijm is zowel geschikt voor binnen- en buitenprojecten.

Stenen lijmen met purschuim kopen

Voor pur steenlijm van een hoogwaardige kwaliteit zit je bij Kittenenlijmen.nl helemaal goed. Wij bieden namelijk een breed aanbod van verschillende stenen lijmen met purschuim voor jouw bouwklus. Daarnaast profiteer je van een deskundige service en een snelle levering. Als we jouw product op voorraad hebben dan mag je jouw bestelling de volgende dag al in huis verwachten, mits je op werkdagen voor 23:59 uur besteld hebt. Voor zakelijke bestellingen geldt dit ook wanneer je de bestelling voor 15:00 uur hebt geplaatst.

Meer informatie over pur steenlijm

Heb je nog vragen over de pur steenlijm, jouw bestelling of over de andere producten uit onze webshop? Dan helpen onze deskundige medewerkers graag verder. Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 uur tot en met 16:00 uur bereikbaar om je te voorzien van advies op maat. Aarzel dus niet om contact op te nemen!