Uw gegevens
Soudal

Soudal Gun & Foamcleaner

€5,06per stuk (€6,12 Incl. btw)
op bestelling
Gun and Foam Cleaner is een product dat speciaal ontwikkeld werd voor de efficiënte inwendige en uitwendige reiniging van schuimpistolen en de reiniging van vers gemorst schuim. Gun and Foam Cleaner is afgevuld met HCFC- en CFC-vrije drijfgassen die boven... Meer informatie
Hulp of advies nodig? Kom met ons in contact!
Omschrijving Soudal Gun & Foamcleaner

Productomschrijving:
Gun and Foam Cleaner is een product dat speciaal ontwikkeld werd voor de efficiënte inwendige en uitwendige reiniging van schuimpistolen en de reiniging van vers gemorst schuim. Gun and Foam Cleaner is afgevuld met HCFC- en CFC-vrije drijfgassen die bovendien totaal onschadelijk zijn voor de ozonlaag.

[split]

Eigenschappen:
- Verwijdert al het vers gemorst schuim.
- Reinigen van tools zoals pistool.
- Goede ontvettende en reinigende eigenschappen

Leveringsvorm:
Kleur: kleurloos
Verpakking: 500ml aerosol

Houdbaarheid:
24 maanden in een ongeopende verpakking op droge en koele plaats (Tussen 5 en 25 °C)

Verwerking:
Gemorst schuim dadelijk verwijderen met schuimreiniger, uitgehard schuim enkel mechanisch te verwijderen. Pistool inwendig reinigen door bus op het pistool te draaien en een aantal keren de trekker over te halen, met telkens 10 - 15 seconden tussenpauze. Pistool uitwendig reinigen door gebruik te maken van de rode adapter.

Veiligheidsaanbevelingen:
Bij eventueel contact met de huid, overvloedig spoelen met water en zeep. Bij eventueel oogcontact, overvloedig spoelen met water.

Toepassingen
Geen toepassingen gevonden.
Downloads
Geen downloads gevonden.