Vochtwerend

De afdichtingssystemen van Bostik bieden effectieve, complete oplossingen voor een snelle veilig en duurzame afdichting.

Een goede staat van een gebouw is van grote waarde. Vele huizen hebben last van vocht. Het is een hardnekkig probleem dat ernstige gevolgen kan hebben voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Zowel in moderne gebouwen als in oudere gebouwen kunt u te maken krijgen met vochtproblemen. Denk aan vochtige binnen- of buitenmuren, opstijgend vocht, maar ook lekkage van het dak. Bekijk het assortiment in de Bostikshop. Voor 16.00 uur besteld, veelal volgende werkdag geleverd.

Bostik
Aquablocker
Universeel, emissiearm, laag visceus en hoog elastisch afdichtingsmiddel geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken.
€7,78 Excl. btw
(€9,41 Incl. btw)
Bostik
Batuband
Zelfklevende 1,2 mm dikke, bitumineuze afdichtingsband, voorzien van een speciaal behandelde aluminiumfolie, UV-bestendig en heeft een goede mechanische duurzaamheid.
€14,60 Excl. btw
(€17,67 Incl. btw)
Bostik
Aquablocker Liquid
Zelfnivellerende AquaBlocker voor horizontale oppervlakten geschikt als waterkerende laag in o.a. kelderwanden, betonfunderingen, betondaken en hoekafdichtingen.
€218,67 Excl. btw
(€264,59 Incl. btw)
Bostik
Aquablocker Vlies
Polyester weefsel voor de versterking van Aquablocker en Aquablocker Liquid voor zware belastingen van niet-drukkend water onder hoge belasting.
€333,96 Excl. btw
(€404,09 Incl. btw)
Bostik
EPDM Adhesive & Sealant
Neutrale daklijmkit op basis van Silyl Modified Polymer (SMP). Kit voor het afdichten van dakrandafwerkingen, naadverbindingen, aluminium daktrimmen en het verlijmen van overlappingen en EPDM- herstellingen.
€10,80 Excl. btw
(€13,07 Incl. btw)
Bostik
ElastoRoof LF
Oplosmiddelvrije, elastoplastische dispersie afdichtingskit op basis van gemodificeerd bitumen.
€6,42 Excl. btw
(€7,77 Incl. btw)
Bostik
Ardalan Aqua
Cementgebonden kunstharsveredeld egaliseermiddel. Door toevoeging van kwartszand is het ook geschikt voor het uitvlakken van ondergronden met een hoogteverschil.
€60,93 Excl. btw
(€73,73 Incl. btw)
Bostik
Folienkleber
Veelzijdig toepasbare één component dispersiehechtlijm met een goed standvermogen voor het verlijmen van universele bouwfolies op elkaar en op een bouwdeel, evenals op andere folies die in de bouw worden gebruikt.
€8,21 Excl. btw
(€9,93 Incl. btw)