Poederlijmen

Als je op zoek bent naar poederlijm van kwaliteit voor jouw volgende project, ben je bij Kittenenlijmen.nl aan het juiste adres. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan verschillende soorten poederlijm. Zo weet jij zeker dat je de juiste poederlijm hebt voor jouw klus. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor advies op maat. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Bestel dan vandaag nog jouw poederlijm bij Kittenenlijmen.nl!

€74,39 (€90,01 Incl. btw)
Bostik Ardaflex Xtrem
€18,83 (€22,78 Incl. btw)
Bostik Ardafix Stone
€54,05 (€65,40 Incl. btw)
Bostik Ardaflex Turbo
€43,85 (€53,06 Incl. btw)
Bostik Ardaflex Light
€67,60 (€81,80 Incl. btw)
Bostik Ardaflex S2 Premium
€65,69 (€79,48 Incl. btw)
Bostik Ardaflex Marmor fast
€54,97 (€66,51 Incl. btw)
Bostik Ardaflex Marmor
€44,94 (€54,38 Incl. btw)
Bostik Ardaflex XXL
€45,40 (€54,93 Incl. btw)
Bostik Ardaflex Flexmortel

Alles over Poederlijmen

Wat is poederlijm?

Voor we verder ingaan op ons gehele assortiment, is het slim om op één lijn te zitten wat betreft de definitie van deze lijm. U vindt bij Kittenenlijmen.nl diverse soorten poederlijm. Deze worden geleverd in poedervorm en dienen aangemengd te worden met water. De sterkte is het grootste voordeel van poederlijm. Hierdoor zijn deze lijmen uitermate geschikt voor het verlijmen van tegels op de vloer en de complexere tegelklus. De poederlijm van Kittenenlijmen.nl wordt ook wel onder ‘poederlijm voor tegels’ verkocht. Is dit wat je nodig hebt voor jouw volgende klus? Aarzel dan niet en bestel jouw lijm vandaag nog bij Kittenenlijmen.nl!

Poederlijm kopen bij Kittenenlijmen.nl

Poederlijm kopen? Dat doe je natuurlijk bij Kittenenlijmen.nl! Door ons grote assortiment heb jij altijd een ruime keus tussen de verschillende, scherp geprijsde producten. Daarnaast ontvang jij advies op maat. Hebben wij jouw product op voorraad? Dan mag je jouw bestelling de volgende dag verwachten als je op werkdagen voor 23.59 uur bestelt. Voor zakelijke adressen geldt een uiterlijk bestelmoment van 15.00 uur. Bestel vandaag nog bij Kittenenlijmen.nl!

Vragen?

Heb je vragen over onze lijm, jouw bestelling of over een ander product uit onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je namelijk graag verder. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.00 uur. Voor antwoorden op jouw vragen en voor advies op maat ben je bij Kittenenlijmen.nl aan het goede adres!