Montagekit

Bij Kittenenlijmen.nl hebben we een groot assortiment aan montagekit en montagelijm. Er zijn diverse soorten montagelijmen, zoals vlekvrije montagekit, waterdichte montagelijm, natuursteen montagelijm, transparante montagelijm of een snel drogende montagelijm. Zo heb je dus voor elke klus de juiste montagelijmen.

Geen spijkers of schroeven?

Geen spijkers of schroeven gebruiken bij u montage klus? Met behulp van montagekit kun je bijna alles bevestigen. Montagelijm is geschikt voor het monteren van de meest verschillende toepassingen, zoals hout, gevelpanelen, sanitaire, metaal – en apparatenbouw en de scheepsbouw. Een groot voordeel aan met het kitten is dat je ook in de hoekjes komt waar je anders lastig bijkomt. En een ander groot voordeel is dat de montage kit voor een onzichtbare verbindingen zorgt.

Hulp of advies nodig?

Weet u niet goed welke montagekit nodig is voor uw klus? Kittenenlijmen.nl kan u voorzien van een juist advies verbinding! Kittenenlijmen.nl kan u voorzien van een juist advies verbinding! Heeft u hulp of advies nodig? Onze specialisten staan iedere werkdag voor u klaar per telefoon en e-mail.

In de KittenenLijmen shop kunt u veilig en goedkoop uw kit- en lijm artikelen kopen en bestellen. Veel van het professionele assortiment staat overzichtelijk in onze webshop. Voor de meeste artikelen in de KittenenLijmen shop geldt, voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag nog verzonden!

Bestelt u zakelijk en in grotere volumes? Dan kunt u in aanmerking komen voor gunstige tarieven. Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen een werkdag een offerte van ons.