Montagekit

Bij Kittenenlijmen.nl hebben we een groot assortiment aan montagekit en montagelijm. Er zijn diverse soorten montagelijmen, zoals vlekvrije montagekit, waterdichte montagelijm, natuursteen montagelijm, transparante montagelijm

-50%
Otto Chemie Ottocoll HiTack High Tack
Otto Chemie
Ottocoll HiTack High Tack
MS polymeer Hybride hightack lijm kit met zeer hoge aanvangshechting en mechanische stevigheid. nergens goedkoper
€7,75 €3,89 Excl. btw
(€4,71 Incl. btw)
Seal-it 360 High-Tack 290ml
Oersterke, vlekvrije, elastische en veelzijdige constructie- en/of montagelijm, extreem hoge aanvangshechting, voor zware en direct vaste verlijmingen.
€3,99 Excl. btw
(€4,83 Incl. btw)
Seal-it 360 High-Tack 600ml
Oersterke, vlekvrije, elastische en veelzijdige constructie- en/of montagelijm, extreem hoge aanvangshechting, voor zware en direct vaste verlijmingen.
€9,30 Excl. btw
(€11,25 Incl. btw)
Soudal
Soudal Fix ALL Crystal
Kristalheldere lijm- en voegkit op basis van SMX® Polymer Technology. Voor onzichtbare krachtverlijmingen van alle materialen op alle oppervlakken. Ook geschikt voor alle binnen-, buiten en sanitair voegwerk. Ook op vochtige en niet- poreuze ondergronden.
€7,37 Excl. btw
(€8,92 Incl. btw)
-42%
Soudal Soudal Fix ALL Flexi
Soudal
Soudal Fix ALL Flexi
Universele, hardelastische lijm- en voegkit op basis van SMX® Polymer Technology. Geschikt voor krachtige, elastische verlijmingen van alle materialen op alle ondergronden. Eveneens uiterst geschikt voor alle sanitaire, binnen- en buitenvoegwerk. Ook op v
€10,22 €5,89 Excl. btw
(€7,13 Incl. btw)
Soudal
Soudal Fix ALL High Tack Clear
Hybride lijmkit
Ultrasterke elastische verlijmingskit met zeer hoge initiële kleefkracht op basis van SMX® Polymer Technology. Voor uiterst sterke verlijmingen op alle materialen. Ook op vochtige, niet poreuze ondergronden.
€9,50 Excl. btw
(€11,50 Incl. btw)
-17%
Soudal Soudal Fix ALL X-Treme Power Express
Soudal
Soudal Fix ALL X-Treme Power Express
Fix ALL® X-treme Power Express is geschikt voor het verlijmen van extreme lasten zonder ondersteuning. Fix ALL® X-treme Power Express draagt tot 400 kg/m² als beginsterkte en is handvast na slechts 30 minuten. Na volledige doorharding nog sterker.
€8,46 €6,99 Excl. btw
(€8,46 Incl. btw)
Illbruck
SHELL Wet Seal & Fix
Shell Tixophalte Wet Seal & Fix wordt vaak gebruikt voor verschillende daktoepassingen en is perfect voor luchtdicht (en waterdicht) afwerken/verlijmen van spiro-ventilatiekanalen (staal)
€6,59 Excl. btw
(€7,97 Incl. btw)
Soudal
Soudal Fix All High Tack
Fix All High Tack is een extreem sterke lijmkit met een zeer hoge aanvangshechting. Het product is perfect voor het afdichten en monteren van allerlei zware bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden. KOMO-gecertificeerd.
€5,60 Excl. btw
(€6,78 Incl. btw)
-22%
Soudal Soudal Fix ALL Turbo
Soudal
Soudal Fix ALL Turbo
Supersnelle elastische verlijmingskit met zeer snelle eindsterkteopbouw op basis van SMX® Polymer technologie. Voor alle snelle verlijmingen op alle materialen. Handvast na 20 minuten. Ook op vochtige, niet poreuze ondergronden.
€11,08 €8,60 Excl. btw
(€10,41 Incl. btw)
Illbruck
Illbruck SP350 HighTack Lijm 310ml
Eéncomponent, elastische lijm met zeer hoge aanvangshechting op basis van het hybride polymeren.
€7,20 Excl. btw
(€8,71 Incl. btw)
-46%
Bostik H980 High Tack Premium
Bostik
H980 High Tack Premium
€18,57 €9,95 Excl. btw
(€12,04 Incl. btw)
Montagekit

Bij Kittenenlijmen.nl hebben we een groot assortiment aan montagekit en montagelijm. Er zijn diverse soorten montagelijmen, zoals vlekvrije montagekit, waterdichte montagelijm, natuursteen montagelijm, transparante montagelijm of een snel drogende montagelijm. Zo heb je dus voor elke klus de juiste montagelijmen.

Geen spijkers of schroeven?

Geen spijkers of schroeven gebruiken bij u montage klus? Met behulp van montagekit kun je bijna alles bevestigen. Montagelijm is geschikt voor het monteren van de meest verschillende toepassingen, zoals hout, gevelpanelen, sanitaire, metaal – en apparatenbouw en de scheepsbouw. Een groot voordeel aan met het kitten is dat je ook in de hoekjes komt waar je anders lastig bijkomt. En een ander groot voordeel is dat de montage kit voor een onzichtbare verbindingen zorgt.

Hulp of advies nodig?

Weet u niet goed welke montagekit nodig is voor uw klus? Kittenenlijmen.nl kan u voorzien van een juist advies verbinding!