PU-schuim of purschuim

Connect Products
Seal-it 475 PU-Foam Hand
Duurzaam en snel uithardend 1K. isolatie- en montageschuim, speciaal ontwikkeld voor het afdichten en vullen van voegen, aansluitingen, naden, gaten, stel- en montageruimten, tussen diverse bouwdelen.
€4,10 Excl. btw
(€4,96 Incl. btw)
Bostik
Construction Fix PU D4
Gebruiksklare, 1-component constructie bruislijm op basis van polyurethaan. Zeer geschikt voor watervaste houtconstructies met ruimere passing.
€24,29 Excl. btw
(€29,39 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 471 PU-Foam Flex
Zeer flexibel, luchtdicht en hoog isolerend 1k. isolatie- en montageschuim, speciaal voor het flexibel en luchtdicht afdichten en / of opvullen van voegen, stel- en montageruimten, naden en aansluitingen, tussen diverse bouwdelen.
€5,50 Excl. btw
(€6,66 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 478 PU-Stonefix
Hoogwaardige, duurzame, watervaste en gebruiksklare polyurethaanlijm, speciaal geschikt voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips-, beton-, cellenbeton- en kalkzandsteenblokken, voor niet dragende wanden.
€7,25 Excl. btw
(€8,77 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 472 PU-Fire Foam
Duurzaam vlam- en brandvertragend 1K. isolatie- en montageschuim, speciaal ontwikkeld voor vlam- en brandvertragende voegafdichting, tussen diverse bouwdelen, tot een max. voegdiepte van 40 mm.
€7,75 Excl. btw
(€9,38 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 450 PUR Cleaner
Effectief en snel werkend reinigingsmiddel, voor het verwijderen / oplossen van verse- / niet uitgeharde vlekken en resten PU-schuim. Tevens geschikt voor het reinigen en doorspoelen van pur-pistolen.
€5,00 Excl. btw
(€6,05 Incl. btw)
Bostik
PU Foam General Purpose
1-component polyurethaan montage-, isolatie- en vulschuim. CFK- en HCFK-vrij en hardt uit onder invloed van vocht uit de lucht en vocht uit het bouwmateriaal.
€8,06 Excl. btw
(€9,75 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 477 PU-Fixfoam
Hoogwaardige, duurzame, en gebruiksklare polyurethaanlijm, speciaal geschikt voor het verlijmen van diverse akoestische- en isolatieplaatmaterialen.
€9,15 Excl. btw
(€11,07 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 470 PU-Foam Gun
Hoogwaardig en snel uithardend 1K. isolatie- en montageschuim, speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, stel- en montageruimten, naden en aansluitingen, tussen diverse bouwdelen.
€3,95 Excl. btw
(€4,78 Incl. btw)
Bostik
PU Foam 2-Component
2 componenten isolatie en montage polyurethaanschuim met hoge stabiliteit dat uithardt door een reactie tussen een prepolymeer en een activator.
€13,54 Excl. btw
(€16,38 Incl. btw)