Siliconenkit

Bij Kittenenlijmen.nl hebben we een groot assortiment aan siliconenkit. Er zijn diverse topmerken siliconenkit, zoals Otto Chemie, Seal-it en Soudal. Siliconenkit heb je in verschillende soorten en kleuren. Zo heb je dus voor elke klus de juiste siliconenkit.

Alles over Siliconenkit

Voor welke kit klus ga jij de siliconenkit gebruiken?

Met behulp van de siliconenkit is je  kit klus zo geklaard! Als je vooraf de juiste materialen in huis haalt. Maar welke kit heb je nu nodig voor welke toepassing? Siliconenkit is geschikt voor verschillende toepassing zoals, zwembaden en sauna’s, douchedrain / putje, marmer en natuursteen, glas en spiegels, sanitair en badkamers. Dus de siliconenkit is geschikt voor in elke  (natte) ruimte.  

Hulp of advies nodig?

Weet u niet goed welke siliconenkit nodig is voor uw sanitaire kit klus? Kittenenlijmen.nl kan u voorzien van een juist kit advies! Heeft u hulp of advies nodig? Onze specialisten staan iedere werkdag voor u klaar per telefoon en e-mail.

In de KittenenLijmen shop kunt u veilig en goedkoop uw kit- en lijm artikelen kopen en bestellen. Veel van het professionele assortiment staat overzichtelijk in onze webshop. Voor de meeste artikelen in de KittenenLijmen shop geldt, op werkdagen voor 23:59 uur besteld, de volgende werkdag geleverd!

Bestelt u zakelijk en in grotere volumes? Dan kunt u in aanmerking komen voor gunstige tarieven. Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen een werkdag een offerte van ons.