Beglazingskit

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke beglazingskit voor een afdichtingsklus? Bekijk dan ons brede aanbod van beglazingskitten en -lijmen. Bij Kittenenlijmen.nl vind je kit voor glas en gevelvoegen, sanitaire voegen en voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen. Wij hebben glaskit van diverse topmerken zoals Bostik, Soudal, Den Braven Zwaluw en Connect Products binnen ons assortiment. Benieuwd naar het hele aanbod? Lees dan snel verder!

Alles over Beglazingskit

Raamkit voor jouw afdichtingsklus

Kittenenlijmen is de dealer in beglazingskit voor jouw klus. Of je nu een natuurlijk materiaal zoals natuursteen moet afdichten of juist een sanitaire omgeving, wij hebben voor elke klus de juiste beglazingskit. Daarnaast hebben we diverse kitten voor glas om diverse projecten in en rondom het huis af te werken. Wil je bijvoorbeeld een raam afkitten? Gebruik dan de Zwaluw Silicone NO+SAN. Dit is een veelzijdige siliconenkit voor beglazings- en gevelvoegen. De kit hardt onder invloed van luchtvochtigheid uit tot een elastisch en duurzaam rubber. Deze beglazingskit is schimmel-, UV-, water- en weerbestendig en is zowel geschikt voor binnen als buiten.

Vraag je je nu nog steeds af welke beglazingskit helpt bij jouw bouwklus? Neem dan gerust even contact met onze deskundige medewerkers op. Zij kunnen je adviseren over onze beglazingskitten en andere producten binnen ons assortiment.

Beglazingskit kopen bij Kittenenlijmen.nl

Wil je beglazingskit kopen? Dan ben je bij Kittenenlijmen.nl aan het juiste adres. Door ons brede assortiment aan verschillende beglazingskitten en andere lijmartikelen kunnen wij iedereen van dienst zijn. We hebben dus gegarandeerd ook voor jouw bouwklus een geschikte beglazingskit. Onze scherpe prijzen maken het aanbod voor iedereen interessant. Bovendien staat ons team van vakkundige medewerkers graag voor je klaar om je te adviseren over onze beglazingskitten. Heb jij de kit voor 23:59 uur besteld? Dan wordt de beglazingskit de volgende dag al geleverd, zodat jij direct kunt beginnen met klussen. Bestel daarom jouw beglazingskit bij Kittenenlijmen.nl!

Heb je nog vragen over sanitairkit?

Heb je op dit moment nog vragen over onze beglazingskitten of één van de andere producten binnen ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor je klaar om je te adviseren en om eventuele vragen te beantwoorden.