Verzenden & retourneren

* Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 23.59 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd. Voor België geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Wij versturen uw pakket met Packs, Trunks of DHL.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf € 50,00 (inclusief btw) leveren wij gratis aan huis of bij een DHL afhaalpunt. 

Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95 excl. btw per bestelling. Voor België bedragen de verzendkosten € 7,95 per bestelling. Voor extra diensten, zoals een avondlevering, geldt een meerprijs. Die vermelden wij tijdens het afrekenen. Bestelt u voor meer dan 50 euro inclusief btw (m.u.v. Same Day Delivery)? Dan betaalt u geen verzendkosten

Leverpogingen en avondbezorging

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particuliere bestellingen) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (bij zakelijke bestellingen).

Het is nu ook mogelijk om uw bestelling 's avonds (tussen 17.00 en 21.00 uur) te laten bezorgen. Wenst u hier van gebruik te maken? Dan kunt u deze verzendoptie selecteren tijdens het afrekenen.

Uw bestelling retourneren of herroepen

Als consument kunt u tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren. Wilt u de bestelling annuleren en de bestelling retourneren? Gebruik hiervoor het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kunt u mailen naar [email protected]

Nadat u het Modelformulier voor herroeping heeft gemaild, heeft u als consument vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kittenenlijmen.nl geretourneerd moeten worden.

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Uw retour aanmelden

Meld vervolgens hier uw retour online aan en stuur het pakket naar ons toe. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. 

 

Verzendkosten bij retourneren

Bij bestellingen boven de € 50,- (inclusief btw) betaalt u geen verzendkosten. Hoe zit het met de verzendkosten als u een product retourneert? Stel dat u van een bestelling plaatst van bijvoorbeeld €53,- en twee kokers lijm terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 43 euro. U bent daarover verzendkosten verschuldigd.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als u besluit om een gedeelte van uw bestelling te retourneren. In het bovengenoemde voorbeeld van € 43,- euro die u uiteindelijk heeft besteld, komen er nog verzendkosten bij. Wij storten het verschil vervolgens binnen enkele werkdagen terug op de betaalrekening waarmee u online heeft betaald.