constructielijm

Constructielijm kan worden gebruikt voor meerdere toepassingen, zowel voor interieur als exterieur toepassingen. Door de unieke samenstelling is de droogtijd van de constructielijm super kort. Constructielijm kan worden gebruikt voor veel verschillende materialen, denk aan: hout, rubber, beton, metalen, kunststoffen of hardschuim. Sommige van de constructie lijmsoorten drogen al binnen 5 minuten en zijn ook verticaal toepasbaar. Op deze pagina vind je het gehele aanbod aan constructielijm.

Alles over constructielijm

Sterke constructielijm

Je wilt een sterke constructielijm die geschikt is voor verschillende interieur en exterieur toepassingen. Een gebruiksklare, blanke vloeibare en watervaste PU constructielijm die je voor verschillende materialen kan gebruiken. De PU lijm is geschikt voor houtconstructies, sandwichpanelen en PU hardschuim. Maar de hout constructielijm is ook uitermate handig voor het lijmen van hout op rubber, beton, metalen of diverse kunststoffen. In ons assortiment hebben we ook lijm die watervast is, bestand is tegen een hoge temperatuur en KOMO gecertificeerd. Zorg er wel voor dat de ondergronden goed droog, stof- en vetvrij zijn voordat je begint. Tijdens het lijmen raden wij aan om handschoenen te gebruiken omdat de lijm moeilijk van de huid te verwijderen is.

Constructielijm kopen bij Kittenenlijmen.nl

Ben je op zoek naar de juiste constructielijm voor een klus? Wij helpen je graag! De lijm is te gebruiken op veel verschillende materialen en doeleinden. Niet alleen is het aanbod voordelig geprijsd, onze deskundige medewerkers adviseren jou ook graag verder. Bestel je de lijm zakelijk voor 15:00 uur? Dan kun je morgen beginnen met klussen! Voor particulieren is dit voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Met de overgrote meerderheid aan tevreden klanten, zijn wij trots dé dealer voor kit en lijm. Bestel dus nu bij Kittenenlijmen.nl!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de lijm, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur om al jouw vragen te beantwoorden!