Afwerkgereedschap voor de kitters en verwerkers

Kittenenlijmen.nl heeft het juiste kit afwerk gereedschap in huis voor iedere kit klus. Of het nu gaat om een grote kitvoeg, bij Kittenenlijmen.nl hebben wij afwerkhoutjes in verschillende maten. Kit afwerk gereedschap voor de amateur en professionele kitters! De kitspatels zijn onmisbaar bij het aanbrengen van strakke kitvoegen. Door de juiste hoek en vorm te kiezen kunnen nieuwe voegen netjes en snel afgestreken worden. De afwerkhoutjes zorgen voor een rechte en volle kitvoeg. Bij gebruik van een PVC-buisje ontstaat er namelijk vaak een holle voeg, waar water in kan blijven staan. Een rechte en volle kitvoeg daarentegen zorgt voor de juiste afwatering. Met het kit afwerk gereedschap kun je de kitrand afwerken. Benieuwd naar het assortiment voor kit afwerk gereedschap? Bekijk snel deze pagina.

€22,50 (€27,23 Incl. btw)
Otto Chemie OTTO Fugenfux 4
€1,98 (€2,40 Incl. btw)
Afwerkhoutjes
€12,15 (€14,70 Incl. btw)
Otto Chemie OTTO Fugenboy
€2,86 (€3,46 Incl. btw)
Tongspatels
€2,47 (€2,99 Incl. btw)
Dowsil DC Spatula
€16,29 (€19,71 Incl. btw)
Fugenmeister Duplex Winkel
€16,29 (€19,71 Incl. btw)
Fugenmeister Winkel Big Size
€16,29 (€19,71 Incl. btw)
Fugenmeister Winkel 3
€16,29 (€19,71 Incl. btw)
Fugenmeister TripleFix Winkel

Alles over Afwerkgereedschap voor de kitters en verwerkers

Kitrand afwerken doe je zo!

Een kitrand afwerken is niet iets wat voor iedereen is weggelegd. Maar met een beetje kennis en kunde, kom je ook als amateur ook een heel eind. Met de juiste materialen heb je in enkele handelingen de kitrand mooi afgewerkt. In het assortiment vind je een ruim aanbod aan kit afwerk gereedschap. Met een afmes tool maak je mooie strakke kitvoegen. Dit kit afwerk gereedschap is erg handig op plekken waar je moeilijk bij komt, denk aan een wasbak. Met de spatels, tongspatels of spatula kun je ook het kit afwerken en mooi gladstrijken. Ook voor de echte professionele klusser is er van alles in het assortiment te vinden om jouw kit klus professioneel af te werken. Met het juiste voeg gereedschap, zoals afwerkhoutjes of een aansluitvoeg, maak je er één geheel van. Vind jij het lastig om te kiezen welk kit afwerk gereedschap geschikt is voor jouw klus? Raadpleeg dan één van onze deskundige medewerkers.

Kit afwerk gereedschap kopen bij Kittenenlijmen.nl

Wil jij kit gereedschap kopen? Dan helpt Kittenenlijmen.nl jou graag verder! We hebben een groot aanbod aan kit afwerk gereedschap dat je kan gebruiken voor meerdere toepassingen. Zo hebben wij altijd de juiste kit voor jouw klus! Scherp geprijsd en deskundig advies van één van onze medewerkers. Wanneer jij de kit voor zakelijk gebruik vóór 15:00 uur bestelt, kun je de volgende werkdag al beginnen met klussen! Bij particulier gebruik kun je voor 23:59 uur bestellen en ook de volgende dag al aan de klus. Met goede klanten reviews en beoordelingen, zijn wij dé dealer voor kit en lijm. Bestel dus nu bij Kittenenlijmen.nl!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de kit, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien!