Onderbouw

Een ondergrond en drainagemortel is een mix van gravé steentjes, cement en water. Als het eenmaal is uitgedroogd laat deze volledig water door. Het water vloeit goed weg waardoor de kans van opvriezen of het uitzetten van een vloer kleiner is. Hierdoor gaat bijvoorbeeld een terrasvloer langer mee. Een ondergrond en drainagemortel wordt geplaatst tussen het zandbed en straatwerk. Een ondergrond en drainagemortel is geschikt voor allerlei soorten bestratingen, zoals keramische tegels, natuursteen, betonsteen en klinkers. Op deze pagina vind je het gehele aanbod aan ondergrond en drainagemortel.

Alles over Onderbouw

Bostik drainagemortel en ondergrondversteviger

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn proberen wij een breed aanbod te doen aan kit, lijm, ondergrond en drainagemortel. In het assortiment vind je Bostik drainagemortel of ondergrondversteviger. Een drainagemortel is waterdoorlatend en handig onder bijvoorbeeld een terrasvloer. Doordat de drainagemortel water doorlaatbaar is, heeft het minder kans op opvriezen en gaat de vloer langer mee. De Bostik ondergrondversteviger is geschikt om het zandbed onder de bestrating te stabiliseren. Door de toepassing van trascement wordt de kans op vlekvorming of kalkuitslag minder.

Drainagemortel kopen bij Kittenenlijmen.nl

Een drainagemortel kopen doe je bij Kittenenlijmen.nl! Wij helpen jou graag verder en voorzien je graag van een professioneel advies. Wij bieden de juiste producten aan om jouw ondergrond te verstevigen of de waterdoorlaatbaarheid te verbeteren. Zo heb je langer plezier van jouw terrasvloer. Bestel je de producten zakelijk voor 15:00 uur, dan kun je morgen beginnen met klussen. Particuliere bestellingen die voor 23:59 uur geplaatst zijn, heb je het morgen al in huis. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een dikke 9. Bestel dus nu jouw afdichtingskit bij Kittenenlijmen.nl!

Vragen?

Heb je nog vragen over de ondergrond en drainagemortel? Of één van de andere producten? Neem dan contact op met één van onze vakkundige medewerkers. Iedere werkdag staan ze voor je klaar tussen 08:30 uur en 17:00 uur om al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je voorzien van een deskundig advies op het gebied van de ondergrond en drainagemortel.