Irwin

Irwin is een toonaangevend merk dat kwalitatief handgereedschap biedt. Denk aan werkkleding, meetgereedschappen, accessoires en nog veel meer. Bij Kittenenlijmen.nl houden we van kwaliteit en daarom bieden wij de beste merken aan. Met Irwin producten vind je alles wat je nodig hebt voor een klus in de bouw of om de mooiste meubels te repareren. Bekijk het gehele assortiment van Irwin snel hieronder!

Geen producten gevonden

Alles over Irwin

Wat kan je allemaal met de Irwin producten?

Een Irwin afbreekmes is een multifunctioneel gereedschap. Een Irwin afbreekmes is een tool die je altijd mee kan nemen en voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Ook voor de doe-het-zelvers is een afbreekmes onmisbaar in de gereedschapskoffer. Je kan er bijvoorbeeld karton of kunststof mee snijden. Het handige aan een afbreekmes is dat je er Irwin reserve mesje bij kan kopen. Als het mes afbreekt of bot is, koop je zo weer nieuwe. Daar hebben wij bij Kittenenlijmen.nl aan gedacht! Ben je op zoek naar een specifiek product van Irwin? Raadpleeg dan gerust onze deskundige medewerkers.

Irwin handgereedschap kopen bij Kittenenlijmen.nl

Wil jij naar handgereedschap van Irwin? Dan helpt Kittenenlijmen.nl jou graag verder! Met de beste merken, bieden wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Niet alleen is het aanbod voordelig geprijsd, onze medewerkers voorzien je graag van een deskundig advies. Wanneer jij de kit vóór 23:59 uur bestelt, heb je het de volgende werkdag in huis! Voor zakelijke bestellingen geldt: vandaag vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,4. Bestel dus nu jouw favoriete klus product bij Kittenenlijmen.nl!

Vragen?

Heb jij nog vragen over producten of de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze vakkundige medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien!