• wit - koker 290 ml
  • grijs - koker 290 ml
  • bruin - koker 290 ml
  • zwart - koker 290 ml
  • beige - koker 290 ml
Uw gegevens
Den Braven Zwaluw

Zwaluw Hybrifix 290ml koker

€5,10per stuk (€6,17 Incl. btw)
op bestelling
Hoogwaardige universele hybride lijm en kit
Zwaluw Hybrifix® is een hoogwaardige professionele universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam e... Meer informatie
Staffel header aantal Staffel header prijs
12 tot 47 €4,70
48 tot ∞ €4,40
Hulp of advies nodig? Kom met ons in contact!
Omschrijving Zwaluw Hybrifix 290ml koker

HYBRIFIX®

Hoogwaardige universele hybride lijm en kit

Zwaluw Hybrifix® is een hoogwaardige professionele universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

VOORDELEN

  • Binnen en buiten te gebruiken
  • Schuurbaar na volledige uitharding
  • Toepasbaar in de voedingsmiddelenindustrie
  • Perfecte hechting op de meeste, zelfs licht vochtige, ondergronden zonder primer

 

[split]

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Zwaluw Hybrifix® is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en beloopbare voegen in de bouw en industrie. Voor dilatatievoegen adviseert Den Braven Zwaluw Hybriseal® Façade of Zwaluw Hybriseal® 2PS. Universele constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals: steen, beton, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., HPL- en cementvezelplaten (1), hout en verfsystemen. Voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen.

Opmerking (1)
Voor het verlijmen van HPL- en cementvezelplaten zie de Technische Bulletins in de Knowledge Base op onze website www.denbraven.com.

 

[split]

 

KENMERKEN

Houdbaarheid

In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden (met uitzondering van de pressure pack hiervan is de houdbaarheid 12 maanden) houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

 

 

 

Toepassingen
Geen toepassingen gevonden.
Downloads
Geen downloads gevonden.