Illbruck

Illbruck is een kwalitatief merk dat oplossingen biedt voor afbouw, interieur, gevelafdichtingen en luchtdicht bouwen. Denk hierbij aan lijm en kit producten van Illbruck voor het afdichten van kieren. De Illbruck producten kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Denk aan keukens, wanden, badkamers en tuinhuizen. In het assortiment bij Kittenenlijmen.nl vind je onder andere Illbruck pur, lijm en afdichtingsproducten. Bekijk het assortiment snel hieronder!

Alles over Illbruck

Illbruck assortiment voor lijmen en afdichten

Als je kiest voor Illbruck producten, dan weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Of je nu gaat voor Illbruck pur, lijm of cleaner, het is allemaal van goede kwaliteit. Als je aan de slag gaat met kitten of lijmen, wil je wel zeker weten dat het een goede aanvangshechting heeft. Voor dak toepassingen is er een wet seal & fix product voor het luchtdicht en waterdicht afwerken van ventilatiekanalen. In het assortiment vind je ook High Tack kit. Deze is uitermate geschikt voor het lijmen van oppervlaktes en voorwerpen. Droogt de kit niet goed? Dan kun je de Illbruck reiniger gebruiken om niet uitgeharde kit, verf, lijm of purschuim op te lossen.

Illbruck producten kopen bij Kittenenlijmen.nl

Wil jij één van de Illbruck kit- en lijmproducten kopen? Dan helpt Kittenenlijmen.nl jou graag verder! We hebben een breed aanbod aan producten voor meerdere toepassingen en voor op meerder materialen. Wij hebben altijd alles wat nodig is voor jouw klus! Wij houden van goede service en scherpe prijzen van onze producten. Wanneer jij de kit voor 23:59 uur bestelt, kun je de volgende werkdag al beginnen met klussen! Voor zakelijke bestellingen is het vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis. Bestel dus nu jouw afdichtingskit bij Kittenenlijmen.nl!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de kit, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Zij geven je graag een persoonlijk advies over de producten. We zijn iedere dag bereikbaar tussen 08:30 uur en 17:00 uur.