Siliconenverwijderaar

Tijdens bouwwerkzaamheden komt het regelmatig voor dat je oude siliconenresten moet verwijderen of dat je op een ondergrond wat siliconen morst. Door siliconenverwijderaar van Soudal aan te brengen op het te reinigen oppervlak, ben je binnen 10 minuten klaar met het verwijderen van alle siliconen sporen. De siliconenverwijderaars van Soudal zijn snelwerkend, druipen niet en zijn specifiek geschikt voor siliconen en MS polymeren. Ben je bezig met het reinigen van borstel, spatels of lijmkammen? Kies dan voor de Soudal Adhesive Remover: een zeer krachtige reiniger en ontvetter.

€11,65 (€14,10 Incl. btw)
Soudal Soudal Sealant Remover
€10,95 (€13,25 Incl. btw)
Soudal Soudal Adhesive Remover
€12,91 (€15,62 Incl. btw)
Otto Chemie OTTO Silout

Alles over Siliconenverwijderaar

Kenmerken en eigenschappen

  • Universeel reinigings- en ontvettingsmiddel
  • Verbetert de hechting
  • Verwijdert siliconenresten binnen 10 minuten
  • Afhankelijk van restsporen opnieuw aanbrengen
  • Met schone en droge doek afnemen
  • Oppervlak goed afspoelen
  • Bevat geen bijtende oplosmiddelen
  • Is niet agressief voor gevoelige lakoppervlakken

Siliconenverwijderaar kopen bij Kittenenlijmen.nl

Wil je siliconenverwijderaar kopen? Bij Kittenenlijmen.nl bieden wij een diversiteit aan siliconenverwijderaars aan voor een scherpe prijs. Bij ons weet je zeker dat wanneer je als particulier voor 23:59 uur bestelt, jouw bestelling de volgende dag al thuis wordt bezorgd. Ben je van plan om als zakelijke klant te bestellen en moet bestelling de volgende dag al binnen zijn? Bestel dan voor 15:00 uur. Bij een niet voorradig product kan de levertijd wat langer duren dan dat je van ons gewend bent. Uiteraard houden we je daar keurig van op de hoogte. Ben je nog op zoek naar wat meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord met deskundig en persoonlijk advies. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons met een dikke negen!

Vragen?

Heb je nog vragen over siliconenverwijderaar of over één van onze andere producten? Je kunt ons iedere werkdag tussen 8:30 uur en 16:00 uur bereiken voor deskundig en professioneel advies. Neem ook gerust een kijkje op de website!