Soudal Fix All

-17%
Soudal Soudal Fix ALL X-Treme Power Express
Soudal
Soudal Fix ALL X-Treme Power Express
Fix ALL® X-treme Power Express is geschikt voor het verlijmen van extreme lasten zonder ondersteuning. Fix ALL® X-treme Power Express draagt tot 400 kg/m² als beginsterkte en is handvast na slechts 30 minuten. Na volledige doorharding nog sterker.
€8,46 €6,99 Excl. btw
(€8,46 Incl. btw)
Soudal
Soudal Fix ALL Crystal
Kristalheldere lijm- en voegkit op basis van SMX® Polymer Technology. Voor onzichtbare krachtverlijmingen van alle materialen op alle oppervlakken. Ook geschikt voor alle binnen-, buiten en sanitair voegwerk. Ook op vochtige en niet- poreuze ondergronden.
€7,37 Excl. btw
(€8,92 Incl. btw)
-22%
Soudal Soudal Fix ALL Turbo
Soudal
Soudal Fix ALL Turbo
Supersnelle elastische verlijmingskit met zeer snelle eindsterkteopbouw op basis van SMX® Polymer technologie. Voor alle snelle verlijmingen op alle materialen. Handvast na 20 minuten. Ook op vochtige, niet poreuze ondergronden.
€11,08 €8,60 Excl. btw
(€10,41 Incl. btw)
Soudal
Soudal Fix ALL High Tack Clear
Hybride lijmkit
Ultrasterke elastische verlijmingskit met zeer hoge initiële kleefkracht op basis van SMX® Polymer Technology. Voor uiterst sterke verlijmingen op alle materialen. Ook op vochtige, niet poreuze ondergronden.
€9,50 Excl. btw
(€11,50 Incl. btw)
Soudal
Soudal Fix All High Tack
Fix All High Tack is een extreem sterke lijmkit met een zeer hoge aanvangshechting. Het product is perfect voor het afdichten en monteren van allerlei zware bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden. KOMO-gecertificeerd.
€5,60 Excl. btw
(€6,78 Incl. btw)
-42%
Soudal Soudal Fix ALL Flexi
Soudal
Soudal Fix ALL Flexi
Universele, hardelastische lijm- en voegkit op basis van SMX® Polymer Technology. Geschikt voor krachtige, elastische verlijmingen van alle materialen op alle ondergronden. Eveneens uiterst geschikt voor alle sanitaire, binnen- en buitenvoegwerk. Ook op v
€10,22 €5,89 Excl. btw
(€7,13 Incl. btw)