Voegmortels

De Bostik voegmortels houden uw terras en de bestrating voor lange tijd onkruidvrij. Bent u op zoek naar een definitieve oplossing om onkruid tussen tegels te verwijderen? Dan zijn onze voegmortels de ideale oplossing. In ons assortiment bieden wij een ruime keuze, voor zowel normaal als zwaar verkeer (2k), van normale voegen tot smalle voegen en direct klaar voor gebruik.

Bostik
Hoveniers Voegmortel 1C Classic
Gebruiksklare, drainerende voegmortel voor het waterdoorlaatbaar voegen van diverse ondergronden. Geschikt voor voegen van minimaal 5 mm breedte.
€75,42 Excl. btw
(€91,26 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 720 Chem-Fix
Duurzaam chemisch anker op basis van twee-componenten styreenvrije polyesterharsen, voor het snel en sterk verankeren van draadeinden, schroeven en bouten in variërende constructies en bouwelementen.
€11,95 Excl. btw
(€14,46 Incl. btw)
Bostik
Hoveniers Voegmortel 1C Flex
Gebruiksklare, drainerende en blijvend flexibele voegmortel voor het voegen van diverse soorten bestratingen die worden blootgesteld aan lichte (verkeers)belasting.
€73,94 Excl. btw
(€89,47 Incl. btw)
Bostik
Hoveniers Voegmortel Cement
Snel verhardende cementgebonden bestratingsvoegmortel met tras toevoegingen en veredeld met kunsthars. Geschikt voor smalle en brede voegen (3-25mm) en voor zwaar belastbare situaties.
€75,42 Excl. btw
(€91,26 Incl. btw)
sale
Bostik Ardacolor Xtrem Easy
Bostik
Ardacolor Xtrem Easy
Chemisch en mechanisch hoog belastbare voegmassa voor keramische wand- en vloertegels, glas- en porseleinmozaïek en klinkers. Kan als lijm worden toegepast wanneer lijm en voegmassa dezelfde kleur hebben.
€88,92 €59,00 Excl. btw
(€71,39 Incl. btw)
Bostik
Ardacolor Flex
Zeer goed slibbare voegmortel voor het voegen van keramische wand- en vloerbekledingen, steenstrippen, klinkers, betonsteen, glasbouwstenen en verkleuringsongevoellig natuursteen.
€14,11 Excl. btw
(€17,07 Incl. btw)
Bostik
Voegmortel 2-Componenten
2-component kunsthars gemodificeerde voegmortel. Sterk waterdoorlatend. Geschikt voor het voegen van diverse soorten natuur- en betonsteen.
€153,17 Excl. btw
(€185,34 Incl. btw)
Bostik
Ardacolor Classic
Fijne voegmortel met zeer prettige verwerkingseigenschappen. Geschikt voor het maken van mooie voegen bij wand- en vloertegels voor binnen- en buiten toepassingen.
€14,30 Excl. btw
(€17,30 Incl. btw)
Bostik
Hoveniers Turbo Beton
Voorgemengde droge montagemortel voor de snelle bevestiging en verankering van palen, schuttingen, tuinhekken, schommels, pergola’s, tuinbanken, vlaggenmasten, etc.
€18,58 Excl. btw
(€22,48 Incl. btw)
Bostik
Hoveniers Hechtmortel DM
Hechtverbeteraar tussen tegels en stegen en drainagemortel. Gemakkelijk te verwerken. Voor binnen én buiten.
€49,16 Excl. btw
(€59,48 Incl. btw)
Connect Products
Seal-it 530 Poxyfix
Hoogwaardige, professionele en snel chemisch uithardende 2 componenten afdichtingskit, op basis van epoxy, specifiek voor het duurzaam afdichten en vastzetten van doucheputjes.
€13,99 Excl. btw
(€16,93 Incl. btw)
Bostik
Floorcolor Xtrem A + B
Epoxy voegmassa voor vloeren. Kan machinaal, met een pistool of spaan worden aangebracht.
€91,74 Excl. btw
(€111,01 Incl. btw)

Voegmortels kopen

De hoogwaardige voegmortels van Bostik en Simson zorgen ervoor dat een terras of straatwerk voor langere tijd onkruid en ongedierte vrij blijft door de voegen af te sluiten met mortel. De mortel is beschikbaar in verschillende kleuren om een zo natuurlijk mogelijk en passend effect bij het straatwerk te krijgen.